All for Joomla All for Webmasters
Contacto Ventas: +34 93 423 98 93
INICIAR SESSIÓ

REGISTRA'T
bordado-industrial-barcelona-mar-magic


La nostra empresa

Mar Màgic es va fundar en 1994 a Barcelona, influenciada per la màgia del mediterrani. Va néixer a partir de la nostra col·lecció de gossos brodats en posició de campionat, col·lecció coneguda com Màgic Campions.

Una col·lecció de gossos molt especial, fets amb totes les manyagues i cures sobre cadascuna de les races creades, buscant tots els detalls que la fan única al món.

La creadora i dissenyadora de Màgic Campions és la Sra. Júlia Ferrer. Ha realitzat una col·lecció que arriba al nivell més alt, la competició, i dedicada al senzill i simple amant d'aquests animals tan entranyables que són els gossos.

A partir d'aquest instant Mar Màgic s'obre camí entre el sector publicitari i d'uniformitat laboral. Treballant braç a braç, amb els seus clients i col·laboradors convertint-se en un taller de referència en tota Catalunya. Tot això ha estat possible gràcies a la qualitat dels seus brodats i als compromisos dintre del termini i en la forma escaient en el lliurament dels seus productes.

La nostra filosofia d'entendre i proporcionar al client el que necessita en tot moment, ens demostra que tenim un llarg recorregut per seguir treballant i collir grans èxits.

 

Mar Màgic ha creat dues col·leccions que contínuament anem renovant.

 

colección- perros-boradados-magic-champions

 

serigrafia-estampacion-barcelona

 

Màgic Campions és la primera col·lecció brodada de gossos en posició de campionat, dirigit als amants dels animals. En l'actualitat disposem de 36 races de gossos disponibles en articles com a samarreta, pol, gorra, quadre, multiús… tota una gamma de productes per a l'amant dels gossos.

La dificultat de la col·lecció de Màgic Campionsés la qualitat dels seus brodats interpretant el pelatge de cada raça, dissenyant la correcta posició i buscant els millors colors per poder veure a la nostra mascota preferida en coixins, quadres o qualsevol dels nostres productes.

Màgic Line és una col·lecció de samarretes de souvenir per a totes aquelles persones que volen un record de la ciutat que han visitat. Són dissenys en els quals trobem edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona o dissenys que ens fan somiar i reviure les sensacions d'aquesta mítica ciutat.

Però seguim treballant donant el millor servei als nostres clients amb una varietat de més de 10.000 articles diferents i les millors tècniques de marcatge de personalització. D'aquesta forma donem servei a aquelles empreses que necessiten d'uniformitat laboral, regal d'empresa o productes de promoció.